Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Bedrijfsverhuizing

Omdat een bedrijfsverhuizing veel voeten in de aarde heeft is het aan te raden een verhuizer in te schakelen met ervaring. Wolthuizen Stilma Top Movers is als Erkend Verhuizer uw partner in deze. Wij hebben complete machineparken, magazijnen, scholencomplexen en kantoorgebouwen in Friesland en omstreken verhuisd.

Voor een goed georganiseerde bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing moet goed worden georganiseerd om ervoor te zorgen dat de juiste mensen en materialen op de juiste tijd en plaats aanwezig zijn. Om dit te realiseren wordt er voorafgaand aan de verhuizing een draaiboek opgesteld, waar het gehele verhuisproces in beschreven staat. Dit wordt uiteraard opgesteld in overleg met u.

Onze verhuizers zijn ervaren en deskundig. Zij gaan efficiënt en discreet te werk. Uw bedrijfsverhuizing is bij ons in goede, vertrouwde handen. Naast het werkelijk verhuizen kunnen wij u helpen bij de montage en demontage van bijvoorbeeld machines, bureaus en archiefkasten, het wegwerken van bedrading en het ophangen van bijvoorbeeld whiteboards en schilderijen.

 

contact topmovers

Nieuws / actueel
Vrijdag 21 augustus Wolthuizen Stilma heeft een nieuwe huisstijl

Wolthuizen Stilma is nu aangesloten bij Top Movers Nederland. We stappen binnenkort daarom ook over op een nieuwe huisstijl.

Lees meer »
Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA