Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Bedrijfsverhuizing Friesland

Bedrijfsverhuizingen zijn vaak een grote klus waar veel bij komt kijken. Het is daarom fijn als u aan de slag kan met een betrouwbaar en ervaren verhuisbedrijf zoals Wolthuizen Stilma Top Movers. Wij staan dan ook van begin van uw bedrijfsverhuizing tot het eind voor u klaar. We zijn een allround verhuisbedrijf met meer dan honderd jaar aan ervaring. Uw verhuizing is bij ons dan ook in goede handen.

Een zorgeloze en goed georganiseerde verhuizing

Een bedrijfsverhuizing is meestal een grote onderneming die veel verantwoordelijkheid met zich mee brengt. Wij helpen u graag bij deze grote klus. Het is van belang om alle onderdelen van de verhuizing goed te organiseren. Wij helpen u niet alleen bij de daaswerkelijke verhuizing, maar ook bij de voorbereidingen. Dit doen we voor u door voor de verhuizing in samenwerking met u een draaiboek op te stellen. Onze verhuizers zijn ervaren en deskundig en zorgen ervoor dat uw verhuizing goed georganiseerd verloopt.

Meer informatie of gratis offerte? Neem gerust contact op

Wij beantwoorden graag alle vragen die u heeft over onze diensten. U kunt ons hiervoor bellen op telefoonnummer 0513-622194. We geven u dan graag direct antwoord of plannen een afspraak voor u in zodat u langs kunt komen. We zijn ook via e-mail te bereiken. Stuur uw vraag dan naar info@wolthuizen-stilma.nl en u krijgt zo snel mogelijk antwoord. Een gratis offerte kunt u telefonisch of via de e-mail aanvragen, daarnaast is het ook mogelijk om dit via onze website te doen.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA