Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Bedrijfsverhuizing Heerenveen

Een bedrijfsverhuizing in Heerenveen is tijdrovend, energievretend en stressvol. U kunt deze ellende gemakkelijk voorkomen door een professioneel bedrijf in te schakelen om uw bedrijfsverhuizing in Heerenveen te organiseren. In dit geval kunt u uitstekend terecht bij Wolthuizen Stilma Top Movers. Wij zijn gevestigd aan de Wetterwille 9 in Heerenveen en staan graag voor u klaar wanneer u de bedrijfsverhuizing in Heerenveen wilt uitbesteden aan een ervaren onderneming.

Uw bedrijfsverhuizing in Heerenveen goed geregeld

Wij kunnen uw bedrijfsverhuizing in Heerenveen direct regelen door uw inboedel van A naar B te verhuizen op een zo kort mogelijke termijn. Echter, het komt ook voor dat u behoefte heeft aan tijdelijke opslag tijdens uw bedrijfsverhuizing in Heerenveen. Op onze locatie bieden wij uitstekende mogelijkheden voor het opslaan van onder meer pallets, archieven en inboedels. Wij kunnen u dan ook op dit punt goed van dienst zijn. Zo maken wij van iedere bedrijfsverhuizing in Heerenveen een succes. Wij horen graag van u hoe u de bedrijfsverhuizing in Heerenveen het liefst laat verlopen, zodat wij onze dienstverlening hier perfect op aan kunnen sluiten.

Neem vrijblijvend contact op voor vragen over uw bedrijfsverhuizing in Heerenveen

Staat er een bedrijfsverhuizing in Heerenveen voor de deur en wilt u ons inschakelen om de bedrijfsverhuizing in Heerenveen voor u te verzorgen? Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor een offerteaanvraag of een informatieaanvraag. U kunt hiervoor bellen naar 0513 – 622 194 of een mail sturen aan info@wolthuizen-stilma.nl. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u advies wenst betreffende uw bedrijfsverhuizing in Heerenveen.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA