Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Bedrijfsverhuizing Joure

De verhuizing van een bedrijf is vaak een grote logistieke klus. Er komt vaak meer bij kijken dan bij de verhuizing van een particulier. Er moeten wellicht machines worden verhuisd, grote archieven en andere kantoorinventaris. Dit vraagt een strakke planning en een goede voorbereiding. Zodra u weet op welke datum u wilt verhuizen raden wij u aan om contact met ons op te nemen zodat wij uw verhuizing in onze agenda kunnen zetten. Met de hulp van Wolthuizen Stilma Top Movers zal uw verhuizing gegarandeerd vlekkeloos verlopen.

Wij regelen uw bedrijfsverhuizing Joure tot in de puntjes

Als uw bedrijf gaat verhuizen naar een nieuw pand dan wilt u natuurlijk dat alles perfect verloopt. U heeft misschien al plannen gemaakt voor de feestelijke opening van uw nieuwe pand, folders laten drukken of uitnodigingen verstuurd voor een openingsfeestje. Dan moet u er natuurlijk niet aan denken dat er iets mis gaat in de planning en dat uw bedrijfsverhuizing Joure vertraging oploopt. Als u de verhuizing door onze professionals laat uitvoeren hoeft u daar niet bang voor te zijn. Wij zorgen ervoor dat u op de afgesproken dag onze verhuiswagens voor de deur kunt verwachten om uw verhuizing vlot en probleemloos te laten verlopen.

Maak direct een afspraak voor uw bedrijfsverhuizing

De verhuizing van uw bedrijf in de regio Joure is bij Wolthuizen Stilma Top Movers in uitstekende handen. Wij regelen alles voor u en zorgen ervoor dat u in uw nieuwe pand zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Maak direct een afspraak via telefoonnummer 0513 – 62 21 94. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen via ons e-mailadres info@wolthuizen-stilma.nl, of maak gebruik van het contactformulier op de website.

 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA