Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Bibliotheken

Moet u de verhuizing van een bibliotheek regelen? Dat kan een enorme klus worden, maar niet als u het laat verzorgen door Wolthuizen Stilma Top Movers. Wij kunnen zowel de verhuizing regelen als de montage van bibliotheekrekken. Zo geeft u alle taken en eventuele zorgen uit handen aan één ervaren en professioneel verhuisbedrijf.

We brengen van tevoren in kaart hoeveel dagen werk we nodig hebben voor het klaarmaken van de bibliotheek en spreken op basis daarvan af wanneer we de boeken overbrengen van de oude naar de nieuwe locatie.

Professioneel materiaal voor een veilige en efficiënte verhuizing

Door de inzet van ervaren verhuizers en professioneel materiaal kunnen we efficiënt te werk gaan. Voor het vervoer van boeken, hangmappen en ordners zetten wij meterbakken in. Dus geen kwetsbare kartonnen dozen, maar kunststof bakken die zowel ín elkaar als óp elkaar kunnen worden gestapeld.

 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA