Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Europa

Voor de één is het een avontuur en voor de ander misschien een nieuwe start, maar verhuizen naar een ander land brengt grote veranderingen met zich mee. Ook als dit binnen het “vertrouwde” Europa is. U krijgt te maken met een andere omgeving, een andere mentaliteit en een andere taal. Gelukkig is er een verhuizer die uw taal spreekt en begrijpt wat u wilt. Zo verhuizen wij zelfs ‘Nederlanders’ van de ene lidstaat van Europa naar een andere, zonder via Nederland te rijden.

Advies over verhuizen binnen Europa

Op basis van de grootte van de te verhuizen inboedel en de afstand die overbrugd dient te worden, zoeken wij naar de beste verhuismethode. Naast het werkelijke verhuizen, kunnen we u ook bedienen door middel van het geven van advies. Wij hebben ervaring met en kennis van internationaal verhuizen, en beschikken tevens over een netwerk van Erkende Verhuizers in Europa.

Is het rendabel om alleen met uw inboedel op pad te gaan of is het beter om uw verhuizing te combineren? Wij adviseren u graag. Wanneer u tijdelijk in Europa verblijft is het misschien verstandiger om een deel van uw inboedel op te slaan in onze opslaghal. Wat u echt nodig heeft verhuizen we veilig en snel naar uw nieuwe bestemming.

Wilt u meer informatie? Wij bieden u graag verschillende opties aan in een persoonlijk gesprek, dus neem vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA