Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Facilitaire hulp

Bent u gesetteld in uw nieuwe pand? Voordat het pand echt af is moeten er vaak nog wat laatste, veelal kleine klusjes worden gedaan. Dit zijn typische klusjes die er altijd bij inschieten. Nog even een kast verplaatsen, die roldeur repareren, een schilderij ophangen, het vluchtplan afronden, de bureaus op arbo-hoogte instellen, noem het maar op.

Ook voor deze klusjes kunt u Wolthuizen Stilma Top Movers inschakelen. Als u één van onze specialisten een dag of zelfs een halve dag laat langskomen bij uw bedrijf kunnen vele, misschien wel alle problemen worden opgelost.

Maak uw pand bedrijfsklaar met Wolthuizen Stilma Top Movers

Wolthuizen Stilma Top Movers verhuist u niet alleen, wij zorgen ervoor dat uw pand klaar is voor het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden, productieve vergaderingen en kansrijke klantafspraken. Wij denken graag met u mee en komen met creatieve oplossingen voor ieder probleem.

 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA