Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Ikea-meubelen

Volgens Ikea kan iedere klant de gekochte meubelen zelf in elkaar kan zetten. Dat geldt echter niet voor iedereen, ook een Ikea meubel dat wordt geleverd met een stappenplan kan een flinke uitdaging zijn.

Als specialist in zowel verhuizen als montage, kan Wolthuizen Stilma ook uw Ikea meubelen monteren.  Eerst even de oude kast, bank of tafel aan de kant of afvoeren. Ook dit doen we voor u. Vervolgens wordt het nieuwe meubel uitgepakt en gemonteerd. Zo kunt u direct uw spullen plaatsen in de nieuwe kast, dezelfde avond nog eten aan de nieuwe tafel of relaxen op de nieuwe bank. Wij regelen het voor u.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA