Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Inboedelopslag Friesland

Als ondernemer of particulier kan het voorkomen dat u ruimte nodig heeft voor inboedelopslag in Friesland. Misschien verhuist u naar een kleinere locatie of heeft u gewoon een plaats nodig om uw inboedel op te slaan. Bij een gebrek aan ruimte in Friesland biedt Wolthuizen Stilma een oplossing. Wij kunnen uw spullen veilig opslaan in een opslagbox.

Inboedelopslag in Friesland voor optimale bescherming van uw inboedel

In onze loods in Heerenveen met vloerverwarming staan uw spullen droog, schoon en veilig. Wij maken gebruik van standaard houten units van 10 kuub. U kunt uw inboedel zelf brengen tijdens onze openingstijden en in deze units plaatsen of, zoals u op de foto's kunt zien, nemen wij deze units gewoon mee in de vrachtwagen en laden deze bij u voor de deur. De kisten worden vervolgens in de opslaghal geplaatst en hun unieke nummer geregistreerd. De opslaghal wordt beveiligd door middel van inbraak- en brandalarminstallatie en er vindt buiten kantooruren voortdurend controle plaats door een beveiligingsbedrijf. Optimale bescherming van uw inboedel.

Ook worden bij ons veel meubelen opgeslagen die na brand- /blusschade zijn schoongemaakt en wachten op terugbezorging in een nieuwe woning. Mocht u vragen hebben of wilt u graag een offerte ontvangen, dan kunt u ons altijd bellen via het telefoonnummer 0513-622194, of u kunt een e-mail sturen naar info@wolthuizen-stilma.nl. Wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.

In Friesland verzorgen wij uw inboedelopslag voor o.a.:

 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA