Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Inboedelopslag Friesland

Als ondernemer of particulier kan het voorkomen dat u ruimte nodig heeft voor inboedelopslag in Friesland. Misschien verhuist u naar een kleinere locatie of heeft u gewoon een plaats nodig om uw inboedel op te slaan. Bij een gebrek aan ruimte in Friesland biedt Wolthuizen Stilma een oplossing. Wij kunnen uw spullen veilig opslaan in een opslagbox.

Inboedelopslag in Friesland voor optimale bescherming van uw inboedel

In onze loods in Heerenveen met vloerverwarming staan uw spullen droog, schoon en veilig. Wij maken gebruik van standaard houten units van 10 kuub. U kunt uw inboedel zelf brengen tijdens onze openingstijden en in deze units plaatsen of, zoals u op de foto's kunt zien, nemen wij deze units gewoon mee in de vrachtwagen en laden deze bij u voor de deur. De kisten worden vervolgens in de opslaghal geplaatst en hun unieke nummer geregistreerd. De opslaghal wordt beveiligd door middel van inbraak- en brandalarminstallatie en er vindt buiten kantooruren voortdurend controle plaats door een beveiligingsbedrijf. Optimale bescherming van uw inboedel.

Ook worden bij ons veel meubelen opgeslagen die na brand- /blusschade zijn schoongemaakt en wachten op terugbezorging in een nieuwe woning. Mocht u vragen hebben of wilt u graag een offerte ontvangen, dan kunt u ons altijd bellen via het telefoonnummer 0513-622194, of u kunt een e-mail sturen naar info@wolthuizen-stilma.nl. Wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.

In Friesland verzorgen wij uw inboedelopslag voor o.a.:

 

contact topmovers

Nieuws / actueel
Vrijdag 21 augustus Wolthuizen Stilma heeft een nieuwe huisstijl

Wolthuizen Stilma is nu aangesloten bij Top Movers Nederland. We stappen binnenkort daarom ook over op een nieuwe huisstijl.

Lees meer »
Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA