Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Inboedelopslag Friesland

Bent u op zoek naar een opslagruimte voor uw inboedel in de regio Friesland? Dan bent u bij Wolthuizen Stilma Top Movers aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruime opslaghal in Heerenveen. U kunt hier terecht voor de opslag van inboedel, pallets, archieven en goederen. U kunt uw bezittingen met een gerust hart opslaan in deze goed beveiligde loods waar ze veilig en schoon staan.

De verantwoorde keuze voor uw inboedel

Onze opslagloods aan de Wetterwille 9 is de veilige en schone plek om uw spullen op te slaan. De opslaghal is voorzien van elektronische beveiliging en een verwarmde vloer. U kunt uw spullen voor een kortere periode bij ons opslaan, bijvoorbeeld omdat uw verhuizing naar een nieuwe woning niet helemaal overlapt. Maar ook voor opslag voor de langere tijd bent u bij ons aan het juiste adres, bijvoorbeeld als u voor een langere periode naar het buitenland vertrekt of bepaalde spullen niet kwijt kunt in uw woning. Uw spullen worden in een aparte unit opgeslagen en met een uniek nummer geregistreerd en staan dus veilig.

Bel of mail voor meer informatie

Heeft u nog vragen na het lezen van bovenstaande informatie? Dan beantwoorden wij die graag voor u. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over onze opslagloods of onze concurrerende tarieven? Wij zorgen er graag voor dat u uw spullen met een veilig gevoel kan opslaan en beantwoorden graag vrijblijvend al uw vragen daarover. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0513-622194 of een mail sturen naar info@wolthuizen-stilma.nl.

 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA