Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Kantoor montage Friesland

Zoekt u een professional in kantoor montage in Friesland? Wanneer u een kantoor opnieuw moet inrichten, dan is het belangrijk dat dit snel en efficiënt gebeurt, zodat de bedrijfsprocessen niet te lang stil komen te liggen. Ervaring in kantoor montage in Friesland is dan ook een vereiste wanneer u een onderneming wilt inschakelen voor de werkzaamheden met betrekking tot de kantoor montage in Friesland. In dit geval kunt u rekenen op de professionele services van Wolthuizen Stilma Top Movers.

Ruime ervaring in kantoor montage in Friesland

Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van kantoor montage in Friesland, waardoor wij u altijd een passende dienstverlening kunnen aanbieden op basis van uw vraagstuk. Voor de kantoor montage in Friesland gaan wij te werk zoals u het wenst en werken wij met u samen om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Uiteraard werken wij uitsluitend met ervaren en betrouwbare vakmensen voor de kantoor montage in Friesland. Hierdoor zijn wij voortdurend in staat om de beste garanties te bieden aan onze klanten, en daar zetten wij ons graag voor in.

Neem contact met ons op

Wolthuizen Stilma Top Movers is gevestigd aan de Wetterwille 9 in Heerenveen. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn wanneer u de kantoor montage in Friesland wilt uitbesteden aan een professionele partij. U kunt voor meer informatie en advies vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0513 – 622 194 of te mailen naar info@wolthuizen-stilma.nl. Uiteraard kunnen wij ook een offerte voor u opstellen, op geheel vrijblijvende basis.

 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA