Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Kantoorverhuizing Friesland

Een verhuizing is een hele onderneming, zeker als het om het verhuizen van een kantoor gaat. Dit vergt altijd een zorgvuldige planning, want u wilt natuurlijk op de nieuwe locatie zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen. Voor een kantoorverhuizing in Friesland kunt u een beroep doen op Wolthuizen-Stilma Top Movers. Dankzij onze jarenlange ervaring met het doen van grote verhuizingen draaien wij onze hand niet meer om voor een kantoorverhuizing. Ook voor uw bedrijf staan we graag klaar.

Uw kantoorverhuizing in Friesland professioneel geregeld

Voorafgaand aan uw kantoorverhuizing in Friesland komen wij bij u langs om alles door te spreken. Hoeveel verhuisdozen en rolcontainers zijn er nodig om alle inventaris in te pakken en te verhuizen. Bij het inpakken kunnen wij u ook behulpzaam zijn als u hiervoor onvoldoende mensen beschikbaar heeft. Geef uw gewenste verhuisdatum tijdig aan ons door zodat wij deze in onze agenda kunnen zetten. Zo komt u niet voor een onaangename verrassing te staan en kan uw bedrijf zo snel mogelijk weer door draaien.

Vraag een offerte voor uw kantoorverhuizing

Gaat uw bedrijf binnenkort verhuizen? Laat de verhuizing dan over aan de professionals van Wolthuizen-Stilma Top Movers. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing op de geplande dag op rolletjes loopt en dat u zo snel mogelijk op de nieuwe locatie weer aan de slag kunt. U kunt direct online een offerte aanvragen via het contactformulier verhuisofferte of stuur een e-mail naar info@wolthuizen-stilma.nl.  U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 0513 – 622 194.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA