Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Kantoorverhuizing Leeuwarden

Als uw bedrijf gaat verhuizen dan komt daar veel bij kijken. Ook is er vaak sprake van een strakke planning. U wilt immers op de nieuwe locatie zo snel mogelijk weer aan de slag. Wanneer uw bedrijf gaat verhuizen dan kunt u voor een kantoorverhuizing in Leeuwarden of omgeving contact opnemen met Wolthuizen Stilma Top Movers. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing van uw kantoor op rolletjes verloopt en dat u op de afgesproken dag vanuit de nieuwe locatie aan de slag kunt.

Regel uw kantoorverhuizing in de regio Leeuwarden goed

Een kantoorverhuizing vraagt een degelijke planning. Wij komen dan ook graag van tevoren bij u langs om te inventariseren wat er mee moet verhuizen. Als er ook archieven moeten worden verhuisd dan treffen wij hiervoor speciale maatregelen zodat u na de verhuizing niet dagenlang bezig bent met het uitzoeken van archiefdozen en mappen. Ook kunnen wij assisteren bij het demonteren en op de nieuwe locatie weer in elkaar zetten van bureaus, kasten en andere inventaris. 

Vraag nu een offerte aan voor de verhuizing van uw kantoor

Gaat uw bedrijf binnenkort verhuizen en is de verhuisdatum al bekend? Neem dan contact op met Wolthuizen Stilma voor een scherpe offerte voor de verhuizing. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0513 - 622 194. U kunt ook een bericht sturen naar ons e-mailadres info@wolthuizen-stilma.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de details van de verhuizing met u door te nemen en u een passend aanbod te doen.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA