Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Koeltransport Drachten

U bent op zoek naar een vervoerder die er voor zorgt dat de lading gegarandeerd op de juiste temperatuur blijft. Want dat is belangrijk om uw producten een goede kwaliteit te laten behouden. Dan bent u bij Wolthuizen Stilma Top Movers aan het juiste adres!

Wat is koeltransport?

De benaming is wellicht een beetje misleidend, het gaat namelijk niet alleen om gekoeld vervoer, maar ook om verwarmd vervoer. Het gaat om de juiste temperatuur voor de producten en dat komt vaak heel nauw. Dit is nodig om een goede kwaliteit te kunnen handhaven. Omdat wij de juiste temperatuur garanderen, stellen wij op verzoek ook een logboek ter beschikking. Hier wordt het verloop van de temperatuur van de afgelegde rit geregistreerd. Zo weet u precies wat er qua temperatuur is gebeurd.

Ervaren en Erkend koeltransport in Drachten

Schakel voor levensmiddelenvervoer dus Koeltransport Drachten in want wij hebben al vele jaren ervaring met deze soort van transport. Wij zijn dan ook ISO gecertificeerd.
Wij vervoeren de producten zorgvuldig en voldoen aan de strenge eisen die gesteld worden.

Wolthuizen Stilma
Van oorsprong is Wolthuizen Stilma Top Movers een verhuisbedrijf. Wij hebben al meer dan 100 jaar ervaring in deze branche. Sinds 1980 zijn we gaan uitbreiden op het gebied van koeltransport. Wij opereren niet alleen in Friesland, maar ook binnen heel Nederland en wereldwijd. Ons kantoor is gevestigd in Heerenveen. Neem contact op indien u vragen heeft of voor het aanvragen van een offerte op maat. Ons deskundig personeel staat u graag te woord. 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA