Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Koeltransport Friesland

Bent u op zoek naar de juiste partner voor uw koeltransport in Friesland? Dan kunt u uitstekend terecht bij Wolthuizen Stilma Top Movers. Wij zijn uiteraard vooral bekend als ervaren verhuisbedrijf in de provincie, maar wij kunnen u ook uitstekend van dienst zijn wanneer u interesse heeft in goede oplossingen voor koeltransport in Friesland. Wij bieden u een zeer complete en betrouwbare dienstverlening aan. Het koeltransport in Friesland wordt geregeld vanaf onze vestiging, aan de Wetterwille 9 in Heerenveen.

Betrouwbaar koeltransport in Friesland

U moet vanzelfsprekend goed kunnen vertrouwen op het koeltransport in Friesland. De producten die u wilt vervoeren moeten worden vervoerd op een bepaalde temperatuur. De kwaliteit van het koeltransport in Friesland is belangrijk om ervoor te zorgen dat de betreffende producten ook de gewenste kwaliteit behouden. Wanneer er tijdens het transport wisselingen in de temperatuur bestaan, dan gaat dit al snel ten koste van deze kwaliteit. Wij maken voor het koeltransport in Friesland uitsluitend gebruik van hoogwaardige wagens, zodat wij de betrouwbaarheid en kwaliteit altijd kunnen garanderen.

Neem vrijblijvend contact op

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u interesse heeft in onze mogelijkheden betreffende het koeltransport in Friesland. U kunt eens bellen naar 0513 – 622 194 of mailen naar info@wolthuizen-stilma.nl. U kunt direct afspraken met ons maken, maar u kunt natuurlijk ook altijd eerst om meer informatie en advies verzoeken. Wij staan graag voor u klaar. Wilt u een vrijblijvende offerte van ons ontvangen voor het koeltransport in Friesland? Deze stellen wij natuurlijk ook graag voor u op.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA