Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Levensmiddelen

Al sinds 1980 vervoert Wolthuizen Stilma Top Movers grondstoffen voor de bakkerij-industrie. Zo zijn wij dagelijks op pad voor Yme Kuiper B.V. en rijden we door het hele land langs brood- en koekfabrieken.

Dagelijks worden er tonnen aan gewassen rozijnen en krenten aangevoerd, maar ook andere ingrediënten als zonnebloempitten, sesamzaden, zout, kokos, diverse soorten noten en olijven om in brood en banket te worden verwerkt. Om de kwaliteit van de ingrediënten te waarborgen, kunnen we deze verwarmd of desgewenst gekoeld aanleveren bij de bakkerij.

Het transport van levensmiddelen gaat gepaard met de nodige zorgvuldigheid. Wij houden ons aan de strenge eisen die worden gesteld aan levensmiddelentransport.

 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA