Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Hulp bij een levensmiddelen transport in Friesland 

Wilt u binnenkort levensmiddelen overbrengen naar een ander pand? In dat geval kan het verstandig zijn om hier hulp voor in te schakelen. Het overbrengen van levensmiddelen is niet iets wat u met een normale personenauto of een simpel verhuisbusje doet. U wilt immers voorkomen dat de levensmiddelen bederven of beschadigen tijdens het transport. Voor een professioneel levensmiddelen transport in Friesland bent u bij Wolthuizen Stilma aan het juiste adres. Onze verhuizers hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende soorten verhuizingen. Een levensmiddelen transport is hier een voorbeeld van! Wanneer mogen we een dergelijk uitdagend transport voor u uitvoeren? 

Plan van aanpak bij een levensmiddelen transport in Friesland 

Bij een levensmiddelen transport in Friesland is het van groot belang, dat het transport op de juiste wijze uitgevoerd wordt. Een fout bij het uitvoeren van het transport kan vergaande consequenties hebben. Zeker wanneer het om dure levensmiddelen, zoals bijvoorbeeld medicijnen, gaat! Om deze reden is een goed doordacht plan van aanpak essentieel. Voorafgaand aan het levensmiddelen transport zullen we een uitgebreide inventarisatie van uw wensen en de te vervoeren producten maken. Op basis van deze inventarisatie doen we u een voorstel voor de manier waarop het transport wordt uitgevoerd. 

Levensmiddelen transport in Friesland begint bij Wolthuizen Stilma 

Laat ook voor het transporteren van uw levensmiddelen naar uw nieuwe pand een verhuisplan opstellen door Wolthuizen Stilma. Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden hiervan door te spreken. Samen zoeken we naar een passende oplossing voor een veilig en schadevrij transport van uw goederen! 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA