Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Liftservice

Als professioneel verhuisbedrijf kan Wolthuizen Stilma Top Movers meerdere alternatieven bieden om (een deel van) uw inboedel op een etage te krijgen. Wij bieden voor elke situatie een oplossing door te werken met verschillende soorten liften:

Verhuislift
In een krappe ruimte of inpandige ruimte kunnen wij een opbouwlift installeren om de inboedel te verplaatsen. Is het balkon of raam beter bereikbaar? Dan biedt een motorlift meer voordelen.

Opbouwlift
De opbouwlift kan worden toegepast op een brede trap. Ook als het alleen gaat om een zware wasmachine of een piano kunnen we de opbouwlift inzetten voor u. De opbouwlift reikt tot de vijfde etage en heeft een maximale lengte van 18 meter. Deze lift kan in een krappe ruimte worden opgebouwd.

Motorlift
De motorlift kan, in tegenstelling tot de opbouwlift, in een handomdraai worden geplaatst door één persoon. Deze lift wordt als een kar achter een voertuig vervoerd en geplaatst.

Portaallift
Twee van onze vrachtwagens zijn voorzien van zogenaamde portaalliften. Deze liften reiken tot circa 6 meter boven straatniveau. Deze liften zijn ideaal voor het van boven halen of naar boven brengen van zware stukken zoals een piano of wasmachine.

Elektrische traploper
De elektrische traploper kan worden toegepast op nagenoeg alle rechte trappen. Met één druk op de knop ‘loopt’ deze met het desbetreffende meubel of apparaat (bijvoorbeeld machine, kopieerapparaat of piano) de trap op of af. Maximaal gewicht bij de elektrische traploper is 310 kilogram.

Takelen
Een bewerkelijker alternatief is ten slotte het ‘ouderwets’ takelen. Ook hiervoor hebben wij alle materialen in huis.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA