Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Machinetransport

Of het nu gaat om één machine of om een machinefabriek, onze mensen weten hoe ze het van A naar B moeten krijgen. Ook het af- en aankoppelen van luchtdruk en de afzuig- en stroomvoorziening kunt u aan ons overlaten.

De nodige kennis, ervaring en materialen voor machinetransport

Onze wagens zijn voorzien van laadkleppen tot 2000 kg en onze heftrucks gaan tot 3500 kg. De insteekruimte bij een geheel geopende zijwand bedraagt 730 cm. Ons materiaal is ruim toereikend, ongeacht het type machine dat vervoerd moet worden. Dit geldt overigens ook voor onze ruime kennis en ervaring. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook kluizen, brandkasten en pinautomaten transporteren.

Voor machinetransport ontvangt u van tevoren een vastgestelde prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Graag komen we bij u langs om de mogelijkheden te inventariseren.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA