Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Machinetransport Friesland

Machinetransport Friesland vergt vaak specifieke middelen. Het is immers niet gemakkelijk om grote machines van hun oude plek op de nieuwe bestemming te krijgen, Daarom is het handig om een bedrijf in te schakelen dat de middelen heeft om dit soort zaken te verzorgen. Wij kunnen dan ook een goede partner zijn om deze zaken voor u te regelen. Dit hoeft niet alleen maar het geval te zijn als het om slechts één machine gaat. Het is juist ook belangrijk om te weten hoe een heel machinepark kan worden verplaatst.

Op maat

Afhankelijk van de hoeveelheid machines die verplaatst moet worden kan een passende oplossing op maat worden gemaakt. Zo kan bijvoorbeeld bepaald worden in welke volgorde dit moet worden gedaan. Daarbij wordt ook nagedacht over hoe de machines het best verplaatst kunnen worden. Bovendien is het goed om te weten dat er vooraf een inventarisatie gemaakt wordt. Zo is al snel duidelijk wat de kosten hiervoor zullen zijn. Dat maakt het overzichtelijk en gemakkelijk voor alle betrokkenen. Dit is een goede reden om het op deze wijze te verzorgen.

Contact met ons opnemen

Om snel te zorgen dat de inventarisatie gemaakt kan worden is het gemakkelijk om contact met ons op te nemen. Dat kan worden gedaan door het contactformulier op de website in te vullen. Ook kan een e-mail worden gestuurd door hiervoor het adres info@wolthuizen-stilma.nl te gebruiken. Daarnaast is het een goede optie om te bellen. Dit kan ook worden gedaan wanneer er nog vragen zijn. Het telefoonnummer is 0513-622194.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA