Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Meubelopslag door Wolthuizen Stilma in Friesland

Het weggooien van meubels is voor veel mensen iets wat ze niet snel doen. Meestal is de aanschaf van de meubels kostbaar geweest of hebben de meubels (emotionele) waarde. Toch kunnen ze voor u een doorn in het oog zijn. Wolthuizen Stilma biedt u een passende oplossing als u waardevolle meubels op wilt slaan in Friesland.

Meubelopslag in Friesland op maat

Meubels zijn er in alle soorten en maten, daarom heeft iedereen andere wensen omtrent de hoeveelheid en grootte van de meubelopslag. Misschien vraagt u zich af wat de mogelijkheden zijn of wilt u graag een advies op maat, dan kunt u altijd bellen naar 0513-622194, of een e-mail sturen naar info@wolthuizen-stilma.nl. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie..

In Friesland verzorgen wij uw meubelopslag voor o.a.:

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA