Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Meubeltransport Friesland

Het doen van meubeltransport in Friesland kan natuurlijk altijd beter in handen gegeven worden van een verhuisbedrijf zoals Wolthuizen Stilma Top Movers. Meubels zijn immers vaak veel te groot en te zwaar om als particulier zelf te willen vervoeren. Het is dan beter om dit in handen te geven van ervaren professionals die hier ook de juiste middelen voor hebben. Denk bijvoorbeeld aan speciale spullen en een voldoende groot transportvoertuig. Dit werkt natuurlijk een flink stuk gemakkelijker dan wanneer je alles zelf zo moeten organiseren.

Hulp bij meubeltransport in Friesland

Het kan heel handig zijn om hulp te krijgen bij meubeltransport in Friesland. Zeker wanneer er snel een verhuizing moet worden doorgevoerd. Om alles slim en efficiënt te laten verlopen is het handig om dit dan door ons te laten doen. Als verhuisbedrijf hebben wij veel ervaring in het overbrengen van meubels van het ene pand naar het andere. Dit kan dan op goede en veilige manier worden gedaan. Zo komen de meubels in goede orde aan op de nieuwe plek.

Contact met ons opnemen

Om meubeltransport in Friesland te organiseren is het slim om direct contact met ons op te nemen. Dat kan worden gedaan door gebruik te maken van het contactformulier dat op de website staat. U kunt dan worden teruggebeld. Ook kunt u zelf bellen. Het nummer hiervoor is 0513-622194. Ook kunt u gewoon een e-mailbericht naar ons sturen. Info@wolthuizen-stilma.nl is hiervoor het te gebruiken e-mailadres. Er kan dan snel antwoord worden gegeven op eventuele vragen die u nog heeft.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA