Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Montage

Nauw gerelateerd aan verhuizen is natuurlijk het opbouwen/monteren van meubels. Ook hier kan Wolthuizen Stilma Top Movers u bij helpen. Wij zorgen ervoor dat uw huis klaar is om te bewonen of dat uw bedrijfspand klaar is om alle werkzaamheden in te verrichten.

Onze specialisten kunnen u helpen bij het monteren/opbouwen van:

Laat alles regelen door één erkend verhuisbedrijf

Wilt u zowel de verhuizing als de montage laten regelen door ons? Handig; zo laat u alles regelen door één bedrijf. Wolthuizen Stilma Top Movers heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van projecten op deze wijze.

Gaat u zelf verhuizen en wilt u ons alleen inschakelen voor montageklussen? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Wij voeren montageklussen uit voor zowel particulieren als bedrijven.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA