Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Offerteaanvraag

Als u in onze regio woont

Voor het maken van een offerte op maat komen wij graag vrijblijvend op korte termijn bij u langs. We kunnen dan met eigen ogen het volume van uw inboedel taxeren en beoordelen in hoeverre demontage van grote stukken noodzakelijk is. Ook kunnen wij dan de hoeveelheden benodigde verhuisdozen, boekendozen en garderobeboxen inschatten. Om ons hiervoor uit te nodigen vult u het offerte-aanvraagformulier zonder inventarislijst in. Wij nemen dan contact met u op om hiervoor een afspraak te maken.

Anders …

Als u (nu nog) buiten onze regio woont – pakweg meer dan een uur of 75 km van Heerenveen – brengt een bezoek op korte termijn te hoge kosten met zich mee om dit vrijblijvend te doen en maken wij graag een prijsindicatie voor u op basis van uw eigen opgave en inschattingen. Vul in dit geval het offerte-aanvraagformulier met inventarislijst in. Wij sturen u dan op korte termijn onze richtprijsofferte toe voor uw verhuizing.

Offerte zonder inventarislijst Offerte met inventarislijst

contact topmovers

Nieuws / actueel
Vrijdag 21 augustus Wolthuizen Stilma heeft een nieuwe huisstijl

Wolthuizen Stilma is nu aangesloten bij Top Movers Nederland. We stappen binnenkort daarom ook over op een nieuwe huisstijl.

Lees meer »
Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA