Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Ontruiming

Als verhuisbedrijf kan Wolthuizen Stilma Top Movers u van dienst zijn bij het leeghalen/ontruimen van een woning. Een ontruiming kan bijvoorbeeld nodig zijn als een familielid is opgenomen in een verzorgingshuis of als een dierbare is overleden. In dat laatste geval heeft u natuurlijk genoeg aan uw hoofd. Op zo'n moment kan het een opluchting zijn om praktische zaken als de ontruiming van de woning uit handen te geven.

Ontruiming kan ook plaats vinden als u verhuurder bent en te maken heeft met een niet-betalende of een “met-de-noorderzon-vertrokken” huurder.

Wat de reden ook is, wij zorgen ervoor dat de woning snel en volledig leeggehaald wordt. Meubels die hergebruikt kunnen worden zullen door ons worden aangeboden aan een kringloopwinkel en de rest wordt op correcte wijze afgevoerd. Dit kan weer een hele zorg minder zijn.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA