Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Opslag van goederen in Heerenveen na een verhuizing 

Wanneer u van een relatief grote woning naar een simpeler appartement verhuist, zult u niet al uw spullen mee kunnen nemen. In zo’n situatie wilt u wellicht een deel van uw inboedel elders opslaan, om te voorkomen dat u dit weg moet gooien of versneld moet verkopen. Opslag van goederen in Heerenveen is mogelijk bij Wolthuizen Stilma. Wij bieden u een passende opslag voor de spullen die u momenteel nog niet kwijt kunt in uw nieuwe woning! Echter is een opslag voor goederen huren in Heerenveen niet alleen interessant bij een verhuizing. Denk ook aan een verbouwing van uw woning, waarbij u de inboedel uit een te verbouwen ruimte tijdelijk elders wilt stallen om schade te voorkomen. 

Voordelen van opslag van goederen in Heerenveen 

De opslag van goederen in Heerenveen biedt u als voornaamste voordeel, dat u geen overhaaste beslissingen hoeft te nemen over de verkoop hiervan en dat u schade voorkomt. Wanneer u voor de opslagruimte van Wolthuizen Stilma kiest, bent u verzekerd van een zeer goed beveiligde loods waarin uw inboedel kan worden opgeslagen. Daarbij is de loods voorzien van vloerverwarming om een snelle slijtage aan uw inboedel of bijvoorbeeld archieven tegen te gaan. Bovenal is onze opslaghal droog, schoon en veilig! 

U kunt uw inboedel zelf naar onze opslagruimte brengen, maar wij kunnen de inboedel ook met bij u ophalen. Er wordt in dit geval een opslagunit voor uw deur geplaatst, die u vervolgens zelf in kunt richten. 

Direct opslag voor goederen in Heerenveen huren 

Heeft u ook goederen in huis staan, die u tijdelijk elders wilt opslaan? Neem in dat geval vandaag nog contact met ons op, om de mogelijkheden door te spreken! Wij bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen. 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA