Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Opslag Heerenveen

Voor opslag in Heerenveen bent u zeker aan het juiste adres bij Wolthuizen Stilma Top Movers. Wij kunnen u de meest uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van opslag in Heerenveen bieden. De opslag in Heerenveen vindt plaats in onze opslaghal, te vinden aan de Wetterwille 9. Hier kunnen onder meer pallets, goederen, archieven en complete inboedels worden opgeslagen. Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven die behoefte hebben aan professionele opslag in Heerenveen.

Korte of lange opslag in Heerenveen

U kunt bij onze opslag in Heerenveen terecht wanneer u behoefte heeft aan korte opslag, zoals bijvoorbeeld voor een overbruggingsperiode tijdens een verhuizing. Echter, u kunt ook goed gebruik maken van onze opslag in Heerenveen voor de lange duur, bijvoorbeeld wanneer u voor langere tijd naar het buitenland gaat. U kunt ervoor kiezen uw zakelijke of persoonlijke eigendommen zelf naar de opslag in Heerenveen te brengen, maar wij bieden ook een professionele ophaalservice. Zo heeft u ook geen omkijken naar het vervoer naar onze opslag in Heerenveen.

Wilt u meer weten over de opslag mogelijkheden in Heerenveen?

Heeft u interesse in opslag in Heerenveen en wilt u precies weten wat wij hierin voor u kunnen doen? Wij zijn er natuurlijk om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden en te adviseren waar nodig. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0513 – 622 194. Tevens kunt u een mail sturen naar info@wolthuizen-stilma.nl. Wij nemen dan spoedig contact met u op. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om de opslag in Heerenveen vooraf vrijblijvend te bekijken op de locatie, aan de Wetterwille 9.

 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA