Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Piano- vleugelvervoer

Kiest u ervoor om de verhuizing zelf uit te voeren, maar wilt u uw kostbare en vooral zware piano of vleugel laten verhuizen door een vakman? Of moet een piano vanaf een eerdere eigenaar naar uw woonkamer worden verhuisd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij beschikken over het juiste materiaal om een piano of vleugel veilig te vervoeren. Ook beschikken wij over de nodige apparatuur om uw piano naar boven te transporteren. Bij de ene gelegenheid zal dit via de trap gaan, maar wij kunnen ook een externe verhuislift inzetten bij een balkon of raam met voldoende afmeting.

Als er sprake is van een grote afstand dan proberen we het vervoer van de piano of vleugel te combineren met een andere verhuizing.

Ook voor het verplaatsen van andere zware elementen

Heeft u een ander zwaar element dat verplaatst moet worden, bijvoorbeeld een wasmachine, een zware kast of andere zware meubels? Hier kunt u ons uiteraard ook voor inschakelen.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA