Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Pianovervoer Friesland

Bij een verhuizing of verkoop kan zorgen voor goed pianovervoer in Friesland wel een belangrijk punt van aandacht zijn. Er zijn immers verschillende redenen aan te voeren waarom het vervoeren van een piano niet zo heel gemakkelijk is. Dit moet dan ook echt door een specialist zoals Wolthuizen Stilma Topmovers worden gedaan. Op die manier kan worden gezorgd dat de piano, die zwaar is, maar ook zeer teer is, van de plek van herkomst naar de plaats van bestemming wordt vervoerd zonder enige verdere zorg.

Goed pianovervoer in Friesland

Goed pianovervoer in Friesland draait vooral om vakkundigheid. Het is belangrijk om de piano op waarde te schatten. Dat heeft te maken met het gewicht waarmee omgegaan moet worden, maar ook met het feit dat het geheel flink delicaat is. Dat betekent dus dat voor stabiel vervoer gezorgd moet worden, maar dat klemmen bijvoorbeeld geen goede optie is. Juist omdat hier veel kennis voor nodig is, is de hulp van een specialist dus ook zo welkom te noemen. Maak hier gebruik van.

Contact opnemen

Wie meer wil weten over de mogelijkheden om door Wolthuizen Stilma een piano te laten vervoeren, neemt simpel contact op. Hier kan dan bijvoorbeeld direct een offerte voor de raming van de kosten worden aangevraagd. Een snelle manier om dit te doen is door te bellen met 0513-622194. Een andere mogelijkheid is het sturen van een e-mail. Het adres dat hiervoor beschikbaar is, is info@wolthuizenstilma.nl. Ook hier kan spoedig een antwoord op worden verwacht na het verzenden van het bericht.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA