Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Projectverhuizing Friesland

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare partner voor een projectverhuizing? Dan is Wolthuizen Stilma Topmovers het verhuisbedrijf voor u. Wij hebben meer dan honderd jaar aan ervaring in verhuizen en weten wel raad met uw projectverhuizing. Of het nu bijvoorbeeld gaat om een bedrijf, ziekenhuis of school, wij helpen u bij elke stap van de projectverhuizing. U kunt bij ons terecht voor verhuizingen in binnen- en buitenland.

Projectverhuizingen van begin tot eind

Omdat een projectverhuizing zo een grote klus is, is het belangrijk om goed voorbereid te werk te gaan. Wij helpen u dan ook bij elke stap en dat begint bij de voorbereiding. Wij zorgen ervoor dat de projectverhuizing tot in de puntjes voorbereid is, in samenspraak met u natuurlijk. Onze verhuisadviseur bespreekt met u al uw wensen en zorgt voor een verhuisplan, waar alles in staat. Hierna gaan onze ervaren en professionele medewerkers aan de gang met de daadwerkelijke verhuizing. Wij voeren al jaren grote en kleine projectverhuizingen uit en helpen u ook graag verder.

Bel of mail voor een afspraak of offerte

Het is belangrijk om uw projectverhuizing goed te plannen en voor te bereiden. Wij geven u hier dan ook graag meer informatie over. U kunt met al uw vragen of voor een gratis offerte telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer 0513-622194. Ook via de e-mail zijn wij bereikbaar. Stuur uw vraag dan naar info@wolthuizen-stilma.nl. Komt u liever langs om uw vragen in een persoonlijk gesprek te stellen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Neem dan telefonisch contact op en we plannen een afspraak voor u.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA