Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Schoolverhuizing Friesland

De verhuizing van een school heeft doorgaans de nodige voeten in de aarde. In een school staat natuurlijk relatief veel meubilair en dat moet allemaal worden ingeladen en op de nieuwe locatie weer op zijn plaats gezet. En dan hebben we het nog niet over de rest van de inboedel. Een schoolverhuizing in Friesland vindt natuurlijk bij voorkeur plaats tijdens een schoolvakantie en dat vraagt een strakke planning. Zodra u weet wanneer uw school wil gaan verhuizen kunnen wij de datum in onze agenda zetten zodat u op ons kunt rekenen op de verhuisdag. 

Regel uw schoolverhuizing in Friesland met een professional

U wilt natuurlijk dat de verhuizing van uw school op rolletjes loopt. Laat deze klus daarom met een gerust hart over aan Wolthuizen-Stilma Top Movers. Wij zorgen ervoor dat op de afgesproken dag onze verhuiswagens bij u voor rijden om alles in te laden. Op de nieuwe locatie helpen we natuurlijk een handje mee met alle meubels op zijn plaats zetten en eventueel met het in elkaar zetten van kasten. We zorgen ervoor dat uw schoolverhuizing in Friesland vlot verloopt. De kinderen kunnen op hun eerste schooldag in het nieuwe gebouw meteen enthousiast aan de slag. 

Een offerte aanvragen voor uw schoolverhuizing

Gaat uw school in Friesland binnenkort verhuizen? Vraag dan nu een offerte aan bij Wolthuizen-Stilma Top Movers. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0513 – 622 194. U kunt ook een offerte aanvragen via ons e-mailadres info@wolthuizen-stilma.nl of via het speciale offerteformulier dat is te vinden op de website.

 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA