Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Transport

Een belangrijk onderdeel van verhuizen is transport. Daarom is Wolthuizen Stilma naast verhuizer ook professioneel transporteur. Wij verzorgen transport binnen Nederland, maar ook in Europa. U kunt ons inschakelen voor:

Uw transporteur met ruim 125 jaar ervaring

Doordat we al ruim een eeuw actief zijn in de transport zijn wij in staat om elk gewenst transport uit te voeren. Het kan gaan om fijngevoelige apparatuur of om bijvoorbeeld de complete inhoud van een beursstand. Ook verzorgen wij regelmatig transport van goederen ten behoeve van zeer luxe motorjachten aan de Middellandse Zee. Uiteraard beschikken wij over de juiste inpakmaterialen om uw goederen en materialen veilig te vervoeren.

Wilt u weten wat Wolthuizen Stilma voor u kan betekenen als transporteur? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij voorzien u van de nodige informatie.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA