Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuisbedrijf Wolthuizen Stilma voor uw verhuizing in Bolsward

Wolthuizen Stilma is u graag van dienst bij een verhuizing in Bolsward en omgeving. U kunt van ons een professionele verhuizing verwachten, waarbij uw spullen op een veilige manier worden vervoerd van deur tot deur. Onze verhuizers zijn goed opgeleid, waardoor uw verhuizing in Bolsward en omgeving voorbij is voordat u er erg in heeft.

Verhuizen in Bolsward

Nu u weet dat Wolthuizen Stilma klaar staat om uw spullen te verhuizen in Bolsward zou het zo kunnen zijn dat u nog vragen heeft. Deze kunt u altijd telefonisch stellen via het telefoonnummer 0513-622194, of u kunt een mail versturen naar info@wolthuizen-stilma.nl, u kunt zo spoedig mogelijk een reactie verwachten.

Verhuisbedrijf Wolthuizen Stilma verzorgt in Bolsward:

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA