Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuizen in Drachten met Wolthuizen Stilma

Verhuizen kan een stressvolle gebeurtenis zijn. Bij Wolthuizen Stilma is uw verhuizing in betrouwbare handen en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw verhuizing. Het verhuisbedrijf Wolthuizen Stilma verzorgt professionele verhuizingen in Drachten en omgeving. De jarenlange ervaring garandeert een veilige verhuizing van uw spullen van A naar B. Vertrouwen en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel, waardoor u zorgeloos kunt verhuizen in Drachten en omgeving.

Meubelopslag in Drachten

Als u nog niet in uw nieuwe huis kunt maar al wel uit het oude huis moet is het handig om u meubels tijdelijk op te slaan. Bij Wolthuizen Stilma bieden wij de mogelijkheid om uw meubels tijdelijk voor u op te slaan in onze opslagruimte. Onze opslagruimte is voorzien van vloerverwarming zodat uw meubels altijd warm en droog staan. Bovendien is onze opslagruimte elektronisch beveiligd zodat uw spullen veilig staan. Als u uw spullen nog regelmatig nodig hebt kunt u ook gebruik maken van onze Self storage.

Verhuizen in Drachten

Indien u wilt verhuizen in Drachten en omgeving staat Wolthuizen Stilma voor u klaar. Wij helpen u graag met de planning van de verhuizing van of naar Drachten. Vragen kunt u altijd stellen door te bellen naar 0513-622194, of u kunt een e-mail sturen naar info@wolthuizen-stilma.nl, wij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk een reactie krijgt.

Verhuisbedrijf Wolthuizen-Stilma verzorgt in Drachten:

 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA