Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuizen in Drachten met Wolthuizen Stilma

Verhuizen kan een stressvolle gebeurtenis zijn. Bij Wolthuizen Stilma is uw verhuizing in betrouwbare handen en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw verhuizing. Het verhuisbedrijf Wolthuizen Stilma verzorgt professionele verhuizingen in Drachten en omgeving. De jarenlange ervaring garandeert een veilige verhuizing van uw spullen van A naar B. Vertrouwen en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel, waardoor u zorgeloos kunt verhuizen in Drachten en omgeving.

Meubelopslag in Drachten

Als u nog niet in uw nieuwe huis kunt maar al wel uit het oude huis moet is het handig om u meubels tijdelijk op te slaan. Bij Wolthuizen Stilma bieden wij de mogelijkheid om uw meubels tijdelijk voor u op te slaan in onze opslagruimte. Onze opslagruimte is voorzien van vloerverwarming zodat uw meubels altijd warm en droog staan. Bovendien is onze opslagruimte elektronisch beveiligd zodat uw spullen veilig staan. Als u uw spullen nog regelmatig nodig hebt kunt u ook gebruik maken van onze Self storage.

Verhuizen in Drachten

Indien u wilt verhuizen in Drachten en omgeving staat Wolthuizen Stilma voor u klaar. Wij helpen u graag met de planning van de verhuizing van of naar Drachten. Vragen kunt u altijd stellen door te bellen naar 0513-622194, of u kunt een e-mail sturen naar info@wolthuizen-stilma.nl, wij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk een reactie krijgt.

Verhuisbedrijf Wolthuizen-Stilma verzorgt in Drachten:

 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA