Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuizen in Joure met verhuisspecialist Wolthuizen Stilma

Verhuisbedrijf Wolthuizen Stilma staat voor u klaar als u uw spullen wilt verhuizen in Joure en omgeving. Wij staan garant voor een vlekkeloze verhuisservice, waardoor u zorgeloos kunt verhuizen. Onze verhuizers zijn er op getraind om uw spullen op een professionele en vertrouwelijke manier te verhuizen in Joure.

Verhuizen in Joure

Het verhuizen in Joure en omgeving is voor Wolthuizen Stilma geen punt. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd bellen naar 0513-622194, of u kunt een e-mail sturen naar info@wolthuizen-stilma.nl, uiteraard krijgt u zo spoedig mogelijk een reactie.

Verhuisbedrijf Wolthuizen-Stilma verzorgt in Joure:

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA