Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuizen in Leeuwarden met Verhuisbedrijf Wolthuizen Stilma

Bij verhuizen komt een hoop kijken war u zich druk om kunt maken. Is het nieuwe huis op tijd beschikbaar, heb ik genoeg verhuisdozen en past alles wel in mijn nieuwe huis zijn maar een paar voorbeelden waar je je druk om kunt maken. Wolthuizen Stilma te voor u klaar en doen er alles aan om u verhuizing in Leeuwarden te ontzorgen, zodat u een ontspannen verhuizing beleeft waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken.Wij zorgen ervoor dat het verhuizen in Leeuwarden in een mum van tijd gerealiseerd is.

Meubelopslag Leeuwarden

Uw oude huis is al verkocht maar het nieuwe huis is nog niet klaar? Het kan voorkomen dat u nog niet in uw nieuwe huis kunt maar dat u al wel uit uw oude huis moet. Als u nog niet kunt verhuizen en uw meubels dus tijdelijk wilt opslaan dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij halen de meubels bij u in Leeuwarden op en slaan deze op in onze opslag. Als u nieuwe huis beschikbaar is bezorgen we de hele inboedel netjes bij uw nieuwe huis.

Verhuizen Leeuwarden

U kunt er van uitgaan dat verhuizen in Leeuwarden hand in hand gaan met verhuisbedrijf Wolthuizen Stilma. Als verhuizer voor Leeuwarden staan wij altijd klaar om uw eventuele vragen telefonisch te beantwoorden via het telefoonnummer 0513-622194, daarnaast zou u een mail kunnen sturen naar info@wolthuizen-stilma.nl, wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk. 

Verhuisbedrijf Wolthuizen-Stilma verzorgt in Leeuwarden:

contact topmovers

Nieuws / actueel
Vrijdag 21 augustus Wolthuizen Stilma heeft een nieuwe huisstijl

Wolthuizen Stilma is nu aangesloten bij Top Movers Nederland. We stappen binnenkort daarom ook over op een nieuwe huisstijl.

Lees meer »
Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA