Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Ervaren verhuisbedrijf voor uw verhuizing in of naar Sneek

Wolthuizen-Stilma is een verhuisbedrijf waar u kunt profiteren van honderden jaren ervaring met het verhuizen in onder andere de omgeving van Sneek. Deze jarenlange ervaring helpt ons om uw spullen veilig te verhuizen van deur tot deur. Onze professionele verhuizers helpen u graag met het verhuizen van uw spullen in of in de omgeving van Sneek.

Self storage Sneek

Als u uw spullen tijdens de verhuizing tijdelijk wilt opslaan bieden wij onze self storage service aan. Al uw spullen staan dan veilig opgeslagen maar u kunt er elke dag gewoon bij. In overleg met u bepalen we hoeveel ruimte er nodig is voor uw spullen.

Verhuizen in Sneek

Wolthuizen Stilma staat voor u klaar met een verhuizing van of naar Sneek. Het zou zo kunnen zijn dat u nog vragen heeft over het verhuizen in of in de omgeving van Sneek. Voor specifieke vragen kunt u bellen naar  0513-622194, indien u liever een e-mail stuurt dan kan dat ook naar info@wolthuizen-stilma.nl, u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie

Verhuisbedrijf Wolthuizen-Stilma verzorgt in Sneek:

contact topmovers

Nieuws / actueel
Vrijdag 21 augustus Wolthuizen Stilma heeft een nieuwe huisstijl

Wolthuizen Stilma is nu aangesloten bij Top Movers Nederland. We stappen binnenkort daarom ook over op een nieuwe huisstijl.

Lees meer »
Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA