Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuisbedrijf Wolvega

Een verhuizing kost vaak meer tijd dan u denkt. Als u begint met het inpakken van uw spullen dan komt u er vaak achter dat u in de loop der jaren meer heeft verzameld dan u had gedacht. Natuurlijk is een verhuizing het ideale moment om eens flink op te ruimen, maar dan nog blijft er vaak meer over dan u voor mogelijk had gehouden. Maar dit is geen enkel probleem voor verhuisbedrijf Wolvega. Wij zijn een ervaren verhuisbedrijf dat zijn hand niet omdraait voor een grote verhuizing. Wij zorgen ervoor dat al uw spullen keurig op tijd van de oude naar de nieuwe locatie worden overgebracht. Ook kunt u onze hulp inschakelen bij het in- of uitpakken van de verhuisdozen of het ophangen van lampen en schilderijen en het in elkaar zetten van kasten en bedden.

Het verhuisbedrijf Wolvega is een erkende Top Mover

Top Movers is een landelijke keten van verhuisbedrijven waarbij ook verhuisbedrijf Wolthuizen-Stilma is aangesloten. Dit betekent dat wij voldoen aan bepaalde standaard voorwaarden. Niet iedere verhuizer mag zich een Top Mover noemen. Maar het verhuisbedrijf Wolvega draagt deze titel met trots. Wij zijn er niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten. Gaat uw bedrijf verhuizen, dan zorgen wij ervoor dat de complete inventaris op de afgesproken dag naar de nieuwe locatie wordt vervoerd. U kunt direct aan de slag met de inrichting, waar wij u indien gewenst graag behulpzaam bij kunnen zijn.

Wij sturen u graag een passende offerte voor uw verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen, of verhuist uw bedrijf naar een nieuw kantoor? Laat de verhuizing over aan de erkende verhuizers zodat alles vlot en zonder problemen verloopt. U kunt direct een offerte aanvragen via info@wolthuizen-stilma.nl. Daarnaast zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar boor het beantwoorden van al uw vragen. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0513 – 622 194.

 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA