Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuisbedrijven Leeuwarden

Verhuisbedrijven zijn er genoeg in Leeuwarden, maar welke realiseert echt een zorgeloze verhuizing voor u? Wij zijn Wolthuizen Stilma, een Top Movers verhuisbedrijf met maar liefst 100 jaar ervaring in het verhuisvak. Wij nemen de verhuiswerkzaamheden en tevens uw zorgen graag uit handen!

Top Movers verhuisbedrijven voor een zorgeloze verhuizing in Leeuwarden

Een verhuizing heeft veel voeten in de aarde en kan redelijk wat stress opleveren. Onze specialisten kunnen alle taken echter uit handen nemen, zodat u zich volledig kunt focussen op uw nieuwe woning. Zo verzorgen wij niet alleen de werkelijke verhuizing, u kunt ons ook inschakelen voor bijvoorbeeld inpakken, montage en opslag. Wij kunnen de complete verhuizing uit handen nemen, maar ook alleen bepaalde onderdelen. Wij verhuizen u zoals u wilt en leveren 100% maatwerk! Voorafgaand aan de verhuizing brengen wij uw wensen dan ook zorgvuldig in kaart, wat door onze adviseurs wordt uitgewerkt tot een duidelijk verhuisplan. Deze persoonlijke aanpak onderscheidt ons van andere verhuisbedrijven in Leeuwarden. 

Een van de meest succesvolle allround verhuisbedrijven in Leeuwarden

Wolthuizen Stilma Top Movers Leeuwarden werkt met opgeleid personeel, modern materiaal en een persoonlijke aanpak. Hierdoor zijn wij door de jaren heen uitgegroeid tot een van de meest succesvolle allround verhuisbedrijven in Leeuwarden. 

Wilt u weten wat Wolthuizen Stilma Top Movers Leeuwarden voor u kan betekenen? Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0513-622194 of stuur een mail naar info@wolthuizen-stilma.nl.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA