Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuisbedrijven Leeuwarden

Verhuisbedrijven zijn er genoeg in Leeuwarden, maar welke realiseert echt een zorgeloze verhuizing voor u? Wij zijn Wolthuizen Stilma, een Top Movers verhuisbedrijf met maar liefst 100 jaar ervaring in het verhuisvak. Wij nemen de verhuiswerkzaamheden en tevens uw zorgen graag uit handen!

Top Movers verhuisbedrijven voor een zorgeloze verhuizing in Leeuwarden

Een verhuizing heeft veel voeten in de aarde en kan redelijk wat stress opleveren. Onze specialisten kunnen alle taken echter uit handen nemen, zodat u zich volledig kunt focussen op uw nieuwe woning. Zo verzorgen wij niet alleen de werkelijke verhuizing, u kunt ons ook inschakelen voor bijvoorbeeld inpakken, montage en opslag. Wij kunnen de complete verhuizing uit handen nemen, maar ook alleen bepaalde onderdelen. Wij verhuizen u zoals u wilt en leveren 100% maatwerk! Voorafgaand aan de verhuizing brengen wij uw wensen dan ook zorgvuldig in kaart, wat door onze adviseurs wordt uitgewerkt tot een duidelijk verhuisplan. Deze persoonlijke aanpak onderscheidt ons van andere verhuisbedrijven in Leeuwarden. 

Een van de meest succesvolle allround verhuisbedrijven in Leeuwarden

Wolthuizen Stilma Top Movers Leeuwarden werkt met opgeleid personeel, modern materiaal en een persoonlijke aanpak. Hierdoor zijn wij door de jaren heen uitgegroeid tot een van de meest succesvolle allround verhuisbedrijven in Leeuwarden. 

Wilt u weten wat Wolthuizen Stilma Top Movers Leeuwarden voor u kan betekenen? Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0513-622194 of stuur een mail naar info@wolthuizen-stilma.nl.

contact topmovers

Nieuws / actueel
Vrijdag 21 augustus Wolthuizen Stilma heeft een nieuwe huisstijl

Wolthuizen Stilma is nu aangesloten bij Top Movers Nederland. We stappen binnenkort daarom ook over op een nieuwe huisstijl.

Lees meer »
Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA