Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuisdienst Heerenveen

Verhuizen is een voor veel mensen ingrijpende gebeurtenis. Wellicht ziet u er als een berg tegenop als u binnenkort gaat verhuizen. Wolthuizen Stilma Top Movers kan u veel werk uit handen nemen. Ziet u er tegenop om al uw spullen in te pakken dan kunt u dit door onze medewerkers laten doen. Wij kunnen ook meubels als kasten en bedden voor u demonteren en in het nieuwe huis weer in elkaar zetten. Ook het ophangen van lampen, schilderijen en dergelijke kunt u door ons laten doen. Onze verhuisdienst voor Heerenveen en omgeving is veel omvattend.

Maak gebruik van de uitstekende verhuisdienst voor Heerenveen en omgeving

Als u niet de mogelijkheid heeft om uw verhuizing zelf te doen of hier gewoon geen zin in heeft, dan kunt u voor onze uitstekende verhuisdienst voor Heerenveen en omgeving altijd een beroep op ons doen. Wij komen graag bij u langs om te inventariseren wat er verhuisd moet worden en van welke aanvullende diensten u eventueel gebruik wilt maken. Wij rijden op de afgesproken dag en tijd bij u voor en u hoeft zich vervolgens nergens meer zorgen om te maken. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing op rolletjes loopt. 

Vraag een offerte voor uw verhuizing bij Wolthuizen Stilma

U kunt direct online een offerte aanvragen voor uw verhuizing. Maak hiervoor gebruik van de speciale formulieren op de website. Heeft u vragen dan kunt u natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0513 - 622 194. Een mail sturen naar ons adres info@wolthuizen-stilma.nl kan natuurlijk ook, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA