Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuisdienst Joure

Een nieuwe woning vinden is voor veel mensen een feestelijke gebeurtenis. Een fijne nieuwe plek waar u uw thuis van kunt maken. Maar voordat het zover is, moet u eerst uw spullen verhuizen en dat zorgt vaak voor een hoop zorgen. Bij een verhuizing komt immers veel kijken. Wolthuizen Stilma Top Movers neemt u graag deze zorgen uit handen. Wij zijn een verhuisbedrijf met meer dan 100 jaar ervaring en wij begeleiden u graag in het gehele proces van verhuizen. Dat betekent dat wij alle aspecten van een verhuizing voor u kunnen uitvoeren, van het inpakken van uw spullen tot het monteren van de meubels op de nieuwe locatie.  

Verhuizen op uw eigen manier

Als u een verhuisdienst Joure zoekt, dan vindt u in Wolthuizen Stilma Top Movers de ideale partner. Wij stemmen de verhuizing op uw wensen af. U kunt dus zelf aangeven of u de gehele verhuizing door ons wilt laten uitvoeren, of alleen bepaalde onderdelen, zoals bijvoorbeeld de zware of grote elementen. Ook voor zakelijke verhuizingen kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers kunnen bogen op jarenlange ervaring en voeren daardoor iedere verhuizing op professionele wijze uit. Ook complexe verhuizingen zijn geen probleem en worden via een vooraf opgesteld verhuisplan door ons uitgevoerd.

Een vrijblijvende offerte

Gaat u verhuizen en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek of vraag vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0513-622194 of per email via info@wolthuizen-stilma.nl. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om uw verhuizing zorgeloos en professioneel te laten verlopen.

 

contact topmovers

Nieuws / actueel
Vrijdag 21 augustus Wolthuizen Stilma heeft een nieuwe huisstijl

Wolthuizen Stilma is nu aangesloten bij Top Movers Nederland. We stappen binnenkort daarom ook over op een nieuwe huisstijl.

Lees meer »
Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA