Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuisdienst Leeuwarden

Gaat u verhuizen? Of het nu een particuliere verhuizing betreft of een bedrijfsverhuizing, er komt heel wat bij kijken. En de meeste mensen verhuizen niet zo vaak dat ze er routine in krijgen. Gelukkig kunt u vertrouwen op een dienstverlener die meer dan een eeuw ervaring heeft: Wolthuizen Stilma Verhuisdienst Leeuwarden. En omdat wij die ervaring combineren met moderne techniek, bieden wij u het beste van twee werelden. Daarbij maakt het voor ons geen verschil of u een dorp verderop gaat wonen, of uw kantoor op een ander continent wilt vestigen. Wij hebben altijd wel een passend dienstenpakket te bieden, voor iedere situatie.

Van losse klus tot totaalpakket

Misschien wilt u alleen een zware wasmachine laten verplaatsen naar de bovenverdieping van uw nieuwe woning. Of wilt u een complete kantoorinventaris laten inpakken, tijdelijk opslaan, verhuizen en op de nieuwe locatie monteren? En moeten er dan nog kleine klusjes gedaan worden zoals reparaties, het afstellen van bureaus en dergelijke? In beide situaties kunt u bij ons terecht, en natuurlijk ook voor alles daartussenin. Wij leveren service op maat, volgens uw wensen. Een persoonlijke aanpak staat bij Wolthuizen Stilma Top Movers voorop.

Contact

Heeft u nog vragen? Zijn er voor uw verhuizing speciale zaken nodig en wilt u weten of wij die kunnen leveren? Of wilt u een offerte aanvragen, die natuurlijk geheel vrijblijvend is? Belt u dan naar 0513-622194, e-mail ons via info@wolthuizen-stilma.nl of maak gebruik van het contactformulier onder Contact op deze website. Wij horen graag van u.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA