Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuisdienst Sneek

Gaat u verhuizen in Sneek of omgeving dan gaat u natuurlijk op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf dat zorgvuldig met uw spullen zal omgaan. Dat bedrijf vindt u bij de Verhuisdienst Sneek. Wij hebben professionele verhuizers in dienst die weten hoe ze een verhuizing zo efficiënt mogelijk moeten aanpakken. De verhuizing wordt gepland en u kunt er van op aan dat de verhuizers op de afgesproken dag bij u op de stoep staan om uw verhuizing vlot en perfect te regelen.

De verhuisdienst Sneek is een betrouwbare partner

Een betrouwbaar verhuisbedrijf is onontbeerlijk als u gaat verhuizen. U wilt immers dat er zorgvuldig en voorzichtig met uw dierbare spullen wordt omgegaan. De verhuisdienst Sneek zorgt ervoor dat al uw meubels, de verhuisdozen en andere spullen zonder schade worden verhuisd naar uw nieuwe adres. Daar wordt alles netjes voor u op zijn plaats gezet zodat u in de dagen daarna op uw gemak de verhuisdozen kunt uitpakken en alle kasten kunt gaan inruimen. U zult zich snel thuis voelen in uw nieuwe huis met uw eigen vertrouwde spullen om u heen.

Vraag nu een offerte voor uw verhuizing

Is uw verhuizing binnenkort een feit, dan is het nu het moment om een offerte te vragen voor de kosten van de verhuizing. Neem contact met ons op om uw verhuizing te plannen. Wij komen graag bij u langs om te inventariseren wat er verhuisd moet worden en hoeveel verhuisdozen u nodig heeft om de losse spullen in te pakken. De verhuizing zal vlekkeloos verlopen en u zult zich snel thuis voelen in uw opgeruimde nieuwe huis.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA