Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuislift

Afhankelijk van de situatie kunnen wij u, bij uw verhuizing in Friesland, meerdere alternatieven bieden om (een deel van) uw inboedel op een etage te krijgen. In een krappe ruimte of inpandig kunnen wij een opbouwlift installeren, is het balkon of raam beter bereikbaar dan biedt een motorlift meer voordelen.

De opbouwlift

De opbouwlift kan ook worden toegepast op een brede trap. Ook als het alleen gaat om een zware wasmachine of een piano bent u bij ons aan het juiste adres. De opbouwlift reikt tot de vijfde etage, maximaal 18 meter lang. Deze lift kan in een krappe ruimte worden opgebouwd.

De motorlift

Deze lift kan, in tegenstelling tot de opbouwlift, in een handomdraai worden geplaatst door één persoon. Deze lift wordt als een kar achter een voertuig vervoerd en geplaatst.
Portaallift

verhuiswagen met portaallift op 6 meter

Twee van onze vrachtwagens zijn voorzien van zogenaamde portaalliften. Deze liften reiken tot circa 6 meter boven straatniveau. Deze liften zijn ideaal voor het van boven halen of naar boven brengen van zware stukken als piano of wasmachine.

De elektrische traploper

Arjen Hoot met traploper in actieEen ander alternatief kan worden toegepast op (nagenoeg) rechte trappen, namelijk de elektrische traploper. Met één druk op de knop ‘loopt’ deze met machine, kopieerapparaat of piano en al de trap op of af. Maximaal gewicht bij dit alternatief is 310 kilogram.
Takelen

Een bewerkelijker alternatief is ten slotte het ‘ouderwets’ takelen. Ook hiervoor hebben wij alle materialen in huis.

contact topmovers

Nieuws / actueel
Vrijdag 21 augustus Wolthuizen Stilma heeft een nieuwe huisstijl

Wolthuizen Stilma is nu aangesloten bij Top Movers Nederland. We stappen binnenkort daarom ook over op een nieuwe huisstijl.

Lees meer »
Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA