Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuislift nodig in Drachten?

Eindelijk heeft u de sleutels van uw nieuwe huis, appartement of bedrijf! Na het lange wachten, komt nu eindelijk het moment dat uw nieuwe stek ingericht mag worden. Maar u kijkt enorm op tegen de verhuizing en alle stress daaromheen. U zit ook nog met al die verdiepingen in het appartementencomplex of die grote kledingkast die niet door het trapgat past. U wilt dat deel het liefst zo snel mogelijk achter de rug hebben zodat u kunt gaan genieten van uw nieuwe woon- of werkomgeving. Schakel dan Wolthuizen Stilma Top Movers Drachten in: expert in Drachten met verhuizen met verhuislift!

Wat zijn de mogelijkheden van een verhuislift?

Er zijn diverse manieren om uw inboedel op de gewenste etage te krijgen. Vanwege de jarenlange ervaring heeft Wolthuizen Stilma veel expertise op dit gebied. Wij beschikken dan ook over diverse soorten liften:

  • Verhuislift
  • Opbouwlift
  • Motorlift
  • Portaallift
  • Elektrische traploper

Het is natuurlijk mogelijk om alleen de grote en zware verhuiszaken aan ons over te laten en door middel van een verhuislift naar boven te laten transporteren. De overige zaken kunt u dan zelf regelen. Maar aangezien wij de expert zijn: een verhuizing helemaal uit handen geven, scheelt veel stress en wordt door ons snel en vakkundig afgehandeld.

Binnenkort verhuizen in Drachten? Neem contact op!

Schakel nu Wolthuizen Stilma in Drachten in en kies voor het gemak van een onze verhuisliften. Wij nemen u deze zware klus graag uit handen! Neem contact op met ons kantoor in Heerenveen voor advies.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA