Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuislift huren in Friesland en zelf verhuizen 

Voor het verhuizen van uw inboedel hoeft u niet altijd een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen. Zeker wanneer het aantal zware voorwerpen in uw inboedel beperkt is en u rijden in een verhuiswagen geen probleem vindt, kunt u deze taak vaak grotendeels zelf uitvoeren. Echter kunt u ook in dit geval baat hebben bij de hulp van Wolthuizen Stilma! Wij bieden u namelijk de mogelijkheid aan om een verhuislift te huren in Friesland. Een verhuislift huren in Friesland is voornamelijk interessant voor het verplaatsen van bijvoorbeeld een zware bank of een zware kast van een bovenetage naar beneden. In dit artikel vertellen we u meer over het gebruik van een verhuislift. 

Voordelen van een verhuislift huren in Friesland 

Een verhuislift huren in Friesland biedt u als voornaamste voordeel, dat u de zware voorwerpen niet naar beneden hoeft te tillen. Zo voorkomt u lichamelijke klachten in uw rug en nek, verkleint u de kans op schade aan uw woning en worden ook beschadigingen aan uw meubels zelf voorkomen. U zal bijvoorbeeld minder snel tegen een trapleuning of muur botsen! Bekijk vooraf goed welk type lift u nodig heeft. Soms kan ook een motorlift, een portaallift of een opbouwlift het overwegen waard zijn. 

Advies over een verhuislift huren in Friesland 

Wilt u meer weten over een verhuislift huren in Friesland? Of wilt u meteen een verhuislift reserveren voor een aanstaande verhuizing? Neem in dat geval vrijblijvend contact op met Wolthuizen Stilma! Onze specialisten staan voor u klaar, om u van persoonlijk advies te voorzien over de mogelijkheden die u heeft. Samen bekijken we welk type verhuislift het beste bij uw verhuizing past! 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA