Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuislift Leeuwarden

Gaat u verhuizen in Friesland en bent u op zoek naar een verhuislift? Bij Wolthuizen Stilma Top Movers staan wij klaar om u te helpen met u verhuizing. Wij zijn een professioneel bedrijf dan inmiddels al meer dan 100 jaar mensen helpt met het verhuizen van hun inboedel van hun oude huis naar hun nieuwe huis. Ben jij de volgende?

Verhuizen Leeuwarden met een verhuislift

Het is altijd lastig om een bed op de tweede etage te krijgen, daarom bieden wij bij Wolthuizen Stilma de verhuisliftservice aan. Wij hebben meerdere soorten liften tot onze beschikking en daarom de mogelijkheid om ieder meubelstuk naar boven te krijgen. Zo hebben we de opbouwlift, deze is vooral handig voor brede trappen, zodat hier een wasmachine op kan of iets anders zwaars. De opbouwlift kan tot aan de vijfde etage komen. Een tweede lift die we gebruiken is de motorlift. Deze lift wordt gebruikt om inboedel via het raam of balkon naar binnen te brengen. De portaallift reikt wel 6 meter boven straatniveau en is geïnstalleerd op twee van onze vrachtwagens. De portaallift brengt makkelijk zware meubels omhoog. Een andere optie is de elektrische traploper en als laatst is er natuurlijk het ouderwets takelen.

Neem contact op voor het huren van een verhuislift Leeuwarden

Gaat u binnenkort verhuizen? Schakel dan nu Wolthuizen Stilma Top Movers in en vraag naar een verhuislift. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0513-622194 of het mailadres info@wolthuizen-stilma.nl. Daarnaast kunt u bij ons ook een verhuisofferte aanvragen. Ons bedrijf is gevestigd aan de Wetterwille 9 in Heerenveen.

 

contact topmovers

Nieuws / actueel
Vrijdag 21 augustus Wolthuizen Stilma heeft een nieuwe huisstijl

Wolthuizen Stilma is nu aangesloten bij Top Movers Nederland. We stappen binnenkort daarom ook over op een nieuwe huisstijl.

Lees meer »
Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA