Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuisservice Friesland

Een professionele verhuisservice in Friesland kan u de complete zorg over uw verhuizing uit handen nemen. Een verhuizing brengt altijd de nodige zorgen en stress met zich mee. U moet dan ook in de meeste gevallen veel zaken van A naar B verhuizen en het kost niet alleen veel tijd, maar ook eindeloos veel energie. Wanneer u gebruik maakt van de service van een verhuisservice in Friesland, dan kunt u een groot deel van de verhuizingsstress los laten. De professionele verhuisservice in Friesland neemt deze zorg van u over.

Een ervaren verhuisservice in Friesland

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren verhuisservice in Friesland die u de grootste zorgen betreffende uw verhuizing uit handen kan nemen, dan kunt u aankloppen bij Wolthuizen Stilma Top Movers. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn met onze vakkundige verhuisservice in Friesland. Uiteraard bespreken wij vooraf wat uw verwachtingen van de verhuizing zijn, zodat wij onze dienstverlening hierop kunnen aanpassen. Wellicht hebt u bijvoorbeeld ook opslag nodig voor het tijdelijk opslaan van uw spullen, of wilt u zelf ook een gedeelte van de verhuizing doen. Onze verhuisservice in Friesland is gevestigd in Heerenveen, aan de Wetterwille 9.

Vraag een offerte aan bij verhuisservice Friesland

Het is vanzelfsprekend dat u eerst meer wilt weten over onze verhuisservice in Friesland voordat u ons inschakelt voor uw verhuizing. U kunt altijd een offerte bij ons aanvragen. Wij stellen deze vrijblijvend en kosteloos voor u op. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze verhuisservice in Friesland of kunt u wel wat professioneel advies gebruiken? Bel dan naar 0513 – 622 194 of mail naar info@wolthuizen-stilma.nl. Wij staan altijd voor u klaar wanneer u de verhuizing soepel wilt laten verlopen.

 

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA