Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuisservice Joure

Een verhuizing is een gebeurtenis waar veel mensen enorm tegenop zien. Alle spullen inpakken, meubels uit elkaar schroeven en er dan op de dag van de verhuizing achter komen dat de vrienden die zouden helpen één voor één afhaken. Dan kunt u beter gebruik maken van de verhuisservice Joure van Wolthuizen Stilma Top Movers. Door professionele verhuizers in te schakelen weet u zeker dat uw verhuizing vlekkeloos zal verlopen.

Onbezorgd verhuizen met verhuisservice Joure

Als u opziet tegen uw verhuizing dan is het een goed idee om gebruik te maken van de verhuisservice Joure. U kunt gebruik maken van uitgebreide service zoals het inpakken van uw inboedel, het verwijderen en in het nieuwe huis weer ophangen van wanddecoraties en verlichting. Ook het demonteren en weer opbouwen van bedden en kasten kan voor u worden geregeld. Zo heeft u zo min mogelijk omkijken naar de verhuizing en kunt u in het nieuwe huis snel aan de slag met de inrichting.

Reserveer nu alvast een datum voor uw verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen? Geef de datum dan alvast aan ons door zodat we deze in onze agenda kunnen noteren. Dat voorkomt teleurstellingen als onverhoopt blijkt dat onze planning op een bepaalde dag al vol zit. Vooral de vrijdag is een populaire dag om te verhuizen. U kunt voor het maken van een afspraak bellen met telefoonnummer 0513 – 62 21 94. Ook kunt u Wolthuizen Stilma Top Movers per mail bereiken, ons adres is info@wolthuizen-stilma.nl of maak gebruik van het contactformulier.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA