Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuisservice Leeuwarden

Wilt u een verhuisservice in Leeuwarden inschakelen voor uw particuliere of zakelijke verhuizing? Dan kunt u eens nader kennis maken met de mogelijkheden binnen de service van Wolthuizen Stilma Top Movers. Wij bieden u een hoogwaardige en goed georganiseerde verhuisservice in Leeuwarden en regio. Onze verhuisservice in Leeuwarden wordt gepland vanuit onze locatie, aan de Wetterwille 9 in de plaats Heerenveen. U bent bij ons altijd van harte welkom, zowel voor grote als voor kleine verhuizingen.

Uw betrouwbare verhuisservice in Leeuwarden

Wanneer u uw verhuizing wilt uitbesteden, dan wilt u kunnen rekenen op een hoogwaardige dienstverlening van de verhuisservice in Leeuwarden. U wilt zeker kunnen zijn dat de verhuisservice in Leeuwarden u alle zorgen uit handen neemt, zodat u zich bezig kunt houden met andere belangrijke zaken. Uiteraard bieden wij u deze service. U kunt bij ons zeker zijn van een vriendelijke, betrouwbare en goed geregelde verhuisservice in Leeuwarden, tegen een betaalbaar tarief. Wij bewijzen u dan ook dat verhuizen helemaal niet zo duur hoeft te zijn.

Neem contact met ons op

Wolthuizen Stilma Top Movers staat voor u klaar met een uitstekende verhuisservice in Leeuwarden en regio. Wij staan garant voor een transparante werkwijze waar u altijd op kunt vertrouwen. Wilt u meer weten? Bel dan naar 0513 – 622 194 of mail naar info@wolthuizen-stilma.nl. Wij kunnen u meer vertellen over onze werkwijze, over de mogelijkheden voor particuliere en zakelijke verhuizingen en over de tarieven die wij hiervoor hanteren. Indien gewenst kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

contact topmovers

Nieuws / actueel

Woensdag 19 september Vacature!

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Stilma al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

 

Lees meer »
Dinsdag 12 juni Wolthuizen beëindigt lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers

Per 01-01-2019 stoppen wij met ons lidmaatschap van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers. Dit betekent dat onze huisstijl dan compleet wordt vernieuwd. Ons nieuwe logo is al klaar:

Lees meer »

Erkende verhuizers Keurmerk Erkende Projectverhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA